Doğantepe İlkokulu

Vizyon: Atatürk milliyetçiliğine bağlı, insan haklarına saygılı, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının farkında olan ve bunları davranış haline getiren, geçmişini bilen, bu gününü öğrenen ve geleceği planlayan, bireyler yetiştirmek, akademik başarısı yüksek öğrencileriyle anılan, tercih edilir bir İlkokul olmak

Misyon: Çevresinde okul bulunmayan ilköğretim çağındaki çocuklarımızı okula kazandırıp Sunduğu eğitim ortam ile aile sıcaklığını aratmayan öğrenci merkezli eğitim ve öğretim imkânı oluşturarak onları üst öğretim kurumlarına hazırlamak ve her Türk çocuğunu; -İnsan sevgisini esas alan bir anlayışla, akademik başarısı yüksek bireyler, -Geleceğine sahip çıkan, sağlıklı bir nesil, -Vatanını ve milletini seven, bilim ve fende çağı yakalayan, dürüst ve ahlaklı bireyler, -Haklarının bilincinde, kendisini ve çevresini sorgulayabilen, -Sağlam karakterli, iş gücü nitelikli, vatanına ve milletine bağlı, yeniliklere acık ve idealist, sorunun bir parçası olan değil, sorunlara çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Şu an Düzce Fen Lisesi’nde olmak üzere civar Anadolu liselerinde ,Öğretmen Liselerinde lisenin değişik sınıflarında eğitim gören öğrencilerimiz bulunmaktadır.Ayrıca Geyve Anadolu Lisesi’ne giden öğrencilerimizin sayıları her geçen yıl büyük artış göstermektedir.

Servis Bilgisi: Servis Yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02645419191

WEB - https://geyvedogantepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DOĞANTEPE MAH. KARŞI SK. NO: 17 GEYVE / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal Gündüzlü - Taşımalı

Yerleşim Yeri - Kırsal kesim

Adres - DOĞANTEPE MAH. KARŞI SK. NO: 17 GEYVE / SAKARYA

Ulaşım Kendi imkanlarıyla geliş gidiş sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 7 km İle 35 Km